02 ارديبهشت, 1398

معرفی دانشکده هنر و معماری

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی یزد در دل کویر و مرکز ایران با دارا بودن پتانسیل های فراوان از قبیل بهره مندی از اساتید مجرب، دارا بودن امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی ، فاصله مناسب به تمامی استانهای کشور، فضاهای آموزشی و آتلیه های هنری مناسب، برخورداری از تمامی سرویسهای حمل و نقل شهری و بین شهری متعدد، قرار گیری در بستر تاریخی و فرهنگی به عنوان بزرگترین شهر خشتی دنیا با میراث فرهنگی ارزشمند و فراوان این امکان فراهم می نماید که این دانشکده یکی از مراکز مهم آموزشی در سطح عالی و تحصیلات تکمیلی در کشور بشمار آید. این دانشکده با دارابودن بیش از ۳۰۰۰ دانشجو در رشته تحصیلات تکمیلی و یازده رشته کارشناسی فعال می باشد.

پرسنل و اعضای هیات علمی آن امیدوارند با دلسوزی و تلاش بی وقفه در محیطی علمی و هنری گامی کوتاه اما مؤثر در ارتقاء سطح آموزش هنر در ایران اسلامی برداشته و نقش آفرین باشند. لازم به ذکر است حضور پررنگ فارغ التحصیلان و دانشجویان این دانشکده در عرصه های فرهنگی و هنری با برپایی نمایشگاهها ، ارائه مقالات علمی- پژوهشی و ISI ، ثبت و اختراعات علمی گوشه ای از ثمره این تلاش و امید است که انتظار روزافزون به همت این خانواده دانشگاهی را از خدای متعال داریم.

انشاالله

کدپستی: 8916871967

تلفن: 03531872200

نمابر:  03538214810

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

4196879