29 فروردين, 1398

معرفی دانشکده نساجی و پلیمر

معرفی دانشکده مهندسی نساجی و پلیمر :

در شهر یزد ، دیاری که پیشینه آن با دوک و ماکو و دفتین گره خورده است  و هنوز اصطلاح شعربافی از آن دوران به یادگار برسر زبانهاست ، همزمان با تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد(سال 1362)،  دانشکده مهندسی نساجی در ساختمان فنی و مهندسی دانشگاه زیر نظر اساتید پیشکسوت نساجی ایران نظیر آقایان دکتر آیت الهی ، مهندس جمالی ، مهندس کرم بخش ، دکتر یزدانشناس، مهندس سلطانی ، مهندس خجسته و ...  اقدام به پذیرش دانشجو  در مقاطع کاردانی و کارشناسی نساجی نمود. و اینک فارغ التحصیلان  فرهیخته این دیار با تاثی از همت گذشتگان و با ارتقائ دانش نساجی ، موجب تعالی جایگاه نساجی استان یزد به عنوان یکی از قطبهای مهم نساجی کشور شده اند.  از افتخارات این دانشکده تربیت دانش آموختگانی است که هم اکنون از مدیران ارشد صنعت نساجی می­باشند. این دانشکده اکنون در تمام مقاطع اعم از کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری ، در رشته های شیمی نساجی ، تکنولوژی نساجی ، پوشاک  و پلیمر دانشجوی مشغول به تحصیل داشته و افتخاردارد که تاکنون در مقطع کارشناسی 1245 نفر  ، مقطع کارشناسی ارشد 247 نفر  و مقطع دکتری 2 نفر  فارغ التحصیل  به جامعه علمی کشور عرضه داشته است.   امکان ارتباط کم نظیر دانشجویان با صنعت از یکسو ، امکانات عالی آزمایشگاهی و کارگاهی این دانشکده از سوی دیگر  و نیز فرصتهای شغلی موجود در استان ، از دلایل موفقیت دانشجویان این واحد آموزشی می­باشد.

کدپستی: 8916871967

تلفن: 03531872200

نمابر:  03538214810

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

4191382