امید ستوده نیا رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی یزد.درمصاحبه ای اختصاصی به خبرنگار آنا گفت: پس از اظهار علاقه اساتید محترم دانشگاه و پذیرش در خواست این عزیزان توسط اداره تربیت بدنی دانشگاه تیم بدمینتون اساتید با حضور علاقه مندان سومین جلسه تمرین و فعالیت ورزشی خود را سپری میکند و از جلسه آینده زیر نظر مربی نکات کلیدی و قوانین بازی نیز به سمع ونظر این عزیزان خواهد رسید و آموزش نفر به نفر آغاز می گردد.

هدف از حضور در منزل جانبازان سرافراز دوران دفاع مقدس تجلیل از ایثارگران هشت سال دفاع مقدس است

به گزارش خبرنگار آنا هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی یزد در یک اقدام مناسب در ایام ماه مبارک رمضان با حضور در منزل جانبازان سرافراز هشت سال دفاع مقدس یاد وخاطره ایثارگری این عزیزان را گرامی داشتند

امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی یزد بتواند در به تحقق رساندن اهداف منطقه ویژه علم و فناوری یزد پیشگام و پیش قدم باشد .

44444444444444444444یمارستان شاه ولی دانشگاه آزاد اسلامی یزد در ماه مبارک رمضان، ماه فیض و نزول رحمت الهی از کمک‌های خیران بهره‌مند شد.

اردوی زیارتی- سیاحتی قم و همدان ویژه کارکنان و اعضای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی یزد به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار می‌شود .

Main Menu