به گزارش خبرنگار آنا دکتر محمد شهوازیان عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد و استادیار این دانشگاه از سوی هیأت امناء کانون کارآفرینی استان یزد به مدت دو سال به عنوان رئیس کانون کارآفرینی استان یزد انتخاب شد . دکتر محمد شهوازیان که سابقه معاونت پژوهشی این دانشگاه را نیز در اختیار دارد در زمینه کارآفرینی و اشتغال زایی در استان یزد نقش بسزایی داشته و عناوینی را نیز در این زمینه به دست آورده است که مهمترین آن می توان به عنوان کارآفرین برتر ملی در ششمین جشنواره کارآفرینان برترکشوراشاره نمود .

دکتر طالبی معاون سیاسی امنیتی استانداری یزد : در مطالعات و طرحهای سرمایه اجتماعی ، درصد اعتماد مردم به اساتید دانشگاه در جایگاه بسیار مناسبی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار آنا اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد با حضور در استانداری یزد با دکتر طالبی معاون سیاسی امنیتی استانداری دیدار و گفت و گوی صمیمانه ای داشته و اهداف و برنامه های خود را تبیین نمودند .

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: انتخاب رشته برای رشته های با آزمون و بدون آزمون این دانشگاه از ساعت 14 روز شنبه (10 مرداد) آغاز می شود.

مرتبه علمی دکتر شهناز نایب زاده و دکتر بهاره صادقی ، از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت .

تجدید میثاق هشت افتخار آفرین تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد با هشت شهید گمنام این دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد پس از کسب مقام سوم در مسابقات جهانی چین 2015 با حضور در جوار معراج شهدای گمنام دانشگاه با آرمانهای مقدس شهیدان نیز تجدید میثاق نمود .

Main Menu