سوگواره حسینی با همت دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی یزد  برگزارشد.

مراسم تکریم ومعارفه روسای قدیم وجدید حوزه مدیریت نظارت استان یزد باحضور دکتر جواد بهارآراء

دکتر علی محمد نوریان دبیر کل هیأت موسس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی فروغ حیرانی را به عنوان سرپرست حوزه مدیریت نظارت استان یزد منصوب کرد .

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با شرکت در اردوهای جهادی به مردم روستاهای محروم استانهای یزد و کرمان خدمات رسانی کردند.

دبیر شورای قران و عترت دانشگاه های ازاداسلامی استان یزد انتخاب شد و از زحمات دبیر قبلی محمد جواد نبوی دبیر قبلی تقدیر و تشکر گردید.

محمود تیموری به عنوان دبیر شورای قران وعترت دانشگاه های آزاد اسلامی استان یزد انتخاب شد

تیم رباتیک دانش آموزی دانشگاه آزاد یزد در هشتمین جشنواره ربات های آموزشی و اولین دوره مسابقات ربوتکس ایران آریاناکاپ موفق به کسب چهار مقام برتر در بخش های مختلف شد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی یزد از اضافه شدن هفت رشته آموزشی مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد خبر داد.

درخشش تیم دانش آموزی دانشگاه آزاد اسلامی یزد در هشتمین دوره مسابقات آریاناکاپ و اولین دوره مسابقات بین المللی Robotex

دکتر معصومه طباطبایی دبیر منطقه دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با حضور در واحد بافق، با  کارکنان و اساتید این دانشگاه به گفتگو نشست.

insta            Telegram            Telegram