کانون فرهنگی هنری دوستان جمکرانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد کارگاه آموزش مهارت های ازدواج و مهارت های فضای مجازی برگزار کرد.

دکتر نوید نصیری زاده مدیر برگزاری پنل های هفته پژوهش استان یزد گفت:«به مناسبت هفته پژوهش 4 پنل تخصصی با موضوع های مختلف در یزد برگزار خواهد شد.»

دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد :«دانشجویان علاقه مند به ادامه تحصیل در مقطع دکتری واحد یزد مجاز به انتخاب یکی از 24 رشته تحصیلی این دانشگاه هستند.»

اشرف کوچک زاده خیّر نیک‌اندیش بار دیگر با حضور در بیمارستان شاه ولی دانشگاه آزاد اسلامی یزد اثری خیر بر جای گذاشت.

مدال طلای نخستین دوره مسابقات کوراش جوانان جهان به شایان خیراندیش دانشجوی سما واحد یزد رسید.

نسختین محموله کمک های دانش آموزان سما یزد به مناطق زلزله زده کرمانشاه ارسال شد.

از سوی ناصر سراج نماینده رئیس قوه قضاییه، دکتر محمد حسین جعفری به عضویت هیأت منصفه دادگستری استان یزد درآمد.

دکتر حمید رضا نصیری زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد:«برای تنظیم سند آمایش سرزمین باید از نظرات ارزشمند اعضای هیأت علمی دانشگاه استفاده کنیم.»

تفاهم نامه همکاری دو جانبه ما بین دانشگاه آزاد اسلامی یزد و سازمان تعاون روستایی استان به امضاء طرفین رسید

شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد نظر به اهمیت پیشگیری از اعتیاد به عنوان یکی از عوامل موثر بر سلامت و سبک زندگی به حامیان نخستین همایش ملی سبک زندگی و سلامت پیوست