برگزاری سومین همایش ملی کاربرد مدل های پیشرفته فضایی (سنجش از دور و GIS) در آمایش سرزمین با حضور پروفسور سید کاظم علوی پناه و پروفسور محمد حسین رامشت در دانشگاه آزاد اسلامی یزد

جلسه هماهنگی اعضای کمیته های اجرایی سومین همایش ملی کاربرد مدل های پیشرفته فضایی (سنجش از دور و GIS) در آمایش سرزمین در دانشگاه آزاد اسلامی یزد تشکیل گردید.

اعزام نود زوج دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی یزد به مشهد مقدس

عصر روز دوشنبه مورخ 29/11/97 نود زوج دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی یزد به مشهد مقدس اعزام شدند.

دکتر عباس فتاحی سر‍‍پرست دانشگاه آزاد اسلامی بافق شد

با حکم دکتر طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی؛ دکتر عباس فتاحی بعنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق منصوب شد.

به مناسبت دهه فجر انقلاب برگزار شد:

برگزاری اولین دوره مسابقات نجات تخم مرغ سما واحد یزد با حضور 40 تیم از مدارس دوره متوسطه دخترانه و پسرانه ناحیه 2 یزد

به همت امور پژوهشی و با همکاری امور فرهنگی سما اولین دوره مسابقات نجات تخم مرغ سما واحد یزد در روزهای 14 و16 بهمن برگزار گردید.

گزارش تصویری:

بازدید رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از غرفه فرهنگی در مسیر راه‍پیمایی 22 بهمن ماه

حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی با همکاری دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی یزد در مسیر راهپیمایی 22 بهمن ماه غرفه طراحی و نقاشی دایر کرد.

گزارش تصویری

تشییع پیکرمطهر شهید گمنام در حسینیه شهید صدوقی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

پیکرمطهر شهید گمنام امروز بعد از نماز ظهر و عصر با حضور رئیس، مدیران ، کارکنان و دانشجویان این واحد در حسینیه شهید صدوقی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد تشییع شد.

سرهنگ علی ملامحمدی:

مجرمان سایبری هر روز یک ترفند جدید می آموزند

اولین جلسه شورای فضای مجازی ورسانه دردانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد برگزار شد.

نشست تاثیر انقلاب اسلامی در خارج از مرزها

نشست تاثیر انقلاب اسلامی در خارج از مرزها در مسجد شهید صدوقی دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد.

افتتاح دفتر ارتباط با صنعت و مرکز آموزشی نانوفناوری دردانشگاه ازاد اسلامی واحد بهاباد

دکتر معصومه طباطبايی رييس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد ضمن بازدید از دانشگاه ازاد اسلامی واحد بهاباد؛ دفتر ارتباط با صنعت و مرکز آموزشی نانوفناوری این واحد را افتتاح کرد.

گزارش تصویری از دفتر نماینده ولی فقیه استان یزد

insta            Telegram            Telegram