دانشکده هنر و معماری

مسابقه طراحی معماری موکب

برگزارکننده: مرکز معماری اسلامی حوزه هنری

مقدمه:
چند سالی است که در ایام سوگواری سالار شهیدان امام حسین ع، جمع کثیری از عاشقان حسینی راهی کشور عراق شده و مسیر شهرهای مختلف تا کربلا را پیاده طی می کنند. از سوی دیگر ساکنان بومی عراق و علاقه مندانی از ایران و سایر کشورهای اسلامی با برپایی موکب هایی در مسیر زیارتی نجف تا کربلا، سعی می کنند تا با ارائه خدمات اقامتی، فرهنگی و درمانی، این سفر عرفانی را برای زائران سهل تر و دلپذیرتر نمایند. به منظور ساماندهی بهتر این موکب ها، مرکز معماری اسلامی حوزه هنری قصد دارد تا با برپایی مسابقه طراحی معماری، ایده های خلاقانه و کاربردی را جمع آوری نموده و در اختیار متولیان برگزاری این آیین معنوی قرار دهند. توجه به مفاهیم فرهنگی قیام حسینی در طرح، ارائه خدمات بهتر و کاملتر به کاربران موکبها، توجه به محدودیت های اقلیمی و تاسیساتی، طراحی فضاهای چند عملکردی و فعالیت مطلوب طرح در زمانهای پیک کاربر از اولویتهای طرح خواهد بود. علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت www.artfest.ir و کانال تلگرام http://t.me/irac_ir از نحوه برگزاری و جزئیات مسابقه مطلع گردند.

پوستر مسابقه

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند :   کلیه کلاسهای روز جمعه مورخ ۱۳۹۶/۸/۲۶ برگزار نمی گردد.

با توجه به بخشنامه تعطيلي دانشگاه، مهلت تحويل پايان نامه جهت دفاع در نيمسال دوم 96-95 تا 11 شهریور ماه 1396 تمديد شد.