دانشکده هنر و معماری

سه شنبه مورخ 97/6/27 بعد از نماز ظهر و عصر -  ورودي دانشكده هنر و معماري

photo 2018 09 17 09 56 57

به اطلاع دانشجويان عزيز مي رساند : مهلت تحويل پايان نامه براي دفاع در نيمسال دوم 97-96 تا 4 شهريور 97 تمديد شد.

مهلت تحویل پایان نامه های ارشد تا ۲۳ دیماه تمدید شد. ضمنا به دلیل شروع امتحانات، دانشکده از تحویل پایان نامه ها از تاریخ ۱۸ الی ۲۱ دیماه معذور می باشد.

مسابقه طراحی معماری موکب

برگزارکننده: مرکز معماری اسلامی حوزه هنری

مقدمه:
چند سالی است که در ایام سوگواری سالار شهیدان امام حسین ع، جمع کثیری از عاشقان حسینی راهی کشور عراق شده و مسیر شهرهای مختلف تا کربلا را پیاده طی می کنند. از سوی دیگر ساکنان بومی عراق و علاقه مندانی از ایران و سایر کشورهای اسلامی با برپایی موکب هایی در مسیر زیارتی نجف تا کربلا، سعی می کنند تا با ارائه خدمات اقامتی، فرهنگی و درمانی، این سفر عرفانی را برای زائران سهل تر و دلپذیرتر نمایند. به منظور ساماندهی بهتر این موکب ها، مرکز معماری اسلامی حوزه هنری قصد دارد تا با برپایی مسابقه طراحی معماری، ایده های خلاقانه و کاربردی را جمع آوری نموده و در اختیار متولیان برگزاری این آیین معنوی قرار دهند. توجه به مفاهیم فرهنگی قیام حسینی در طرح، ارائه خدمات بهتر و کاملتر به کاربران موکبها، توجه به محدودیت های اقلیمی و تاسیساتی، طراحی فضاهای چند عملکردی و فعالیت مطلوب طرح در زمانهای پیک کاربر از اولویتهای طرح خواهد بود. علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت www.artfest.ir و کانال تلگرام http://t.me/irac_ir از نحوه برگزاری و جزئیات مسابقه مطلع گردند.

پوستر مسابقه

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند :   کلیه کلاسهای روز جمعه مورخ ۱۳۹۶/۸/۲۶ برگزار نمی گردد.

insta            Telegram            Telegram