12 فروردين, 1399

دکترشجری اعلام کرد؛ کسب رتبه برتر علمی آزمون علوم پایه پزشکی ۹۸ توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی یزد مطلب ویژه

دکترشجری اعلام کرد؛

کسب رتبه برتر علمی آزمون علوم پایه پزشکی ۹۸ توسط

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی یزد

رئیس دانشکده پزشکی علی‌بن‌ابیطالب دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از کسب رتبه برتر علمی آزمون علوم پایه پزشکی سال ۹۸ توسط دانشجوی این دانشکده خبر داد.

دکتر احمد شجری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در یزد درباره موفقیت دانشجوی دانشکده پزشکی علی‌بن‌ابیطالب دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در آزمون علوم پایه پزشکی سال ۹۸ اظهار کرد: «خانم زهرا دهقان منشادی دانشجوی رشته پزشکی دانشکده علوم پزشکی علی‌بن‌ابیطالب واحد یزد موفق شد در آزمون علمی علوم پایه دانشجویی سال ۹۸ رتبه چهل و یکم و عنوان برتری این دوره دانشگاه‌های پزشکی کشور را از آن خود کند.

رئیس دانشکده پزشکی علی‌بن‌ابیطالب دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد افزود: «در این آزمون که از بین ورودی‌های ۹۶ دانشکده علوم پزشکی کشور در شهریور سال جاری برگزار شد، خانم زهرا دهقان منشادی توانست حائز رتبه نخست استان یزد و عنوان دانشجوی برتر این آزمون بین ورودی‌های ۹۵ و ۹۶ کشور را از آن خود کند.»

خانم دهقان منشادی متولد ۱۳۷۷ و از خانواده‌ای فرهنگی است و عوامل موفقیت خود در این آزمون را اتکال به خداوند متعال و تلاش‌های خود، خانواده و دانشگاه عنوان می‌کند.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)