29 مهر, 1398

دانشکده علوم انسانی

براي مشاهده پوستر، ادامه مطالب و سپس بارگيري پيوست را كليك كنيد.

قابل توجه دانشجويان كارشناسي ارشد( در شرف دفاع از پايان نامه)

احتراما" جهت انجام امور آموزشي، پژوهشي و تحويل نسخه هاي پايان نامه به اساتيد، حداكثر يك هفته قبل از زمان دفاع اقدام نماييد.

با سپاس- دانشكده علوم انساني

1395/01/24

پيرو دستور معاون محترم آموزش، سامانه كليه اساتيد حق التدريس در سيستم آموزشي  براي نيمسال اول 95-94 غيرفعال مي گردد. لازم است اساتيد گرامي جهت ادامه همكاري در نيمسال اول

نسبت به تكميل پرونده با هماهنگي كارگزيني هيئت علمي اقدام نمايند.
                                                                     با سپاس- مدير آموزش دانشگاه

« قابل توجه كليه اساتيد ، كاركنان و دانشجويان گرامي »

پيرو دستورالعمل سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي به اطلاع مي‌رساند کلیه بخشهای اداری و آموزشی و کلاسهای ترم تابستان از تاريخ ۲۷ تیرماه ۹۴ لغايت ۲ مردادماه ۹۴ تعطيل بوده و كليه كلاس‌هاي آموزشي ترم تابستان در تاريخ هاي ذكر شده برگزار نمي‌گردد.

كلاس هاي جبراني طبق برنامه هفتگي از تاريخ ۳۱ مردادماه ۹۴ لغايت ۶ شهریورماه ۹۴ برگزار مي‌شود.

ضمناً شروع امتحانات از تاريخ ۱ شهریورماه ۹۴ به ۸ شهریورماه ۹۴ منتقل گرديده است.

« اداره آموزش دانشكده علوم انساني »

« قابل توجه كليه اساتيد و دانشجويان گرامي »

كليه كلاس‌هاي آموزشي ترم تابستان در ساختمان تحصيلات تكميلي دكتر سلطاني (1001) برگزار مي‌گردد.

جهت اطلاع از زمان تشكيل كلاسها به ناظر محترم آموزش ساختمان دكتر سلطاني مراجعه فرماييد.

اداره آموزش دانشكده علوم انساني

تلفن: 9 - 03538211391