15 آذر, 1398

خبر

افتخار مقام سومی رقابت های دانشجویی قهرمانی والیبال کشور توسط تیم دانشگاه ازاد اسلامی واحد یزد

پیش از ظهر امروز ،

کسب دومقام ملی توسط دانشجویان نخبه قرآنی واحد یزد در رشته آوایی و بخش هنری سی و چهارمین دوره مسابقات ملی قرآن و عترت دانشگاههای سراسر کشور رقم زده شد.

صبح امروز با رقابت 46 دانشجو صورت گرفت؛
برگزاری آزمون جامع دکتری سال ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در 21 رشته
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: امتحان کتبی و شفاهی آزمون جامع دکتری سال ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در 21رشته تحصیلی برگزار شد.

محمد مهدی پژاوند در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

خدمت‌رسانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی یزد به مناطق محروم

مسئول بسیج دانشجویی امام‌رضا(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: «اردوی جهادی بسیج دانشجویی این واحد دانشگاهی در روستای چاهک شهرستان خاتم برگزار شد.»

با پیگیری و تلاش انجمن علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی یزد صورت گرفت :

همایش شناخت زمینه های شغلی رشته مهندسی عمران + تجلیل از استاد پیشکسوت دکتر عباس کامران

دکترالمدرسی خبرداد:

جلسه تقدیر از مشاورین هدایت تحصیلی مدارس استان یزد جهت همکاری با ستاد ثبت نام دانشگاه آزاد یزد انجام گرفت.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: «با تعامل و ارتباط بیشتر با اداره آموزش و پرورش استان و دیگر نهادهای مجری، به‌ زودی واحد یزد انتخاب نخست متقاضیان ادامه تحصیل از بین دیگر مراکز آموزش عالی می‌شود.

مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد خبرداد:

گردهمایی استادان بسیجی مراکز آموزش عالی استان یزد همزمان با گرامیداشت هفته بسیج در سالن آمفی تاتر دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار گردید.

دکتر دهقانی اشکذری گفت : همزمان با هفته گرامیداشت بسیج ، با حضور ((سرهنگ رضا پورشمسی )) فرمانده سپاه الغدیر کل استان یزد گردهمایی استادان بسیجی مراکز آموزش عالی استان در دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار گردید.

امکان تحصیل همزمان در دو رشته در دانشگاه آزاد اسلامی فراهم و شیوه‌نامه از سوی رئیس دانشگاه ابلاغ شد.

معاونت فرهنگی دانشجوئی واحد یزد خبرداد:

نخستین نشست تخصصی آینده پژوهی وآینده نگری فرهنگی

در دانشگاه آزاد اسلامی یزد+گزارش تصویری

با حضور حجه الاسلام والمسلمین حسن خیری:

جلسه هیئت اندیشه ورز دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد برگزار شد.

جلسه هیئت اندیشه ورز دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به میزبانی واحد یزد برگزار شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی یزد ، جلسه هیئت اندیشه ورز علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاداسلامی استان یزد باحضور حجه الاسلام  دکتر حسن خیری،مدیر کل برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاداسلامی و دکتر احمد امام جمعه مدیر گروه نظریه های فرهنگی پژوهشکده میان فرهنگی سازمان مرکزی در سالن کنفرانس ساختمان اداری واحد یزد برگزار شد.

حجه السلام خیری اظهار کرد برای اینکه سازمان  بتواند بخوبی کار خود را انجام دهد باید تعامل ویژه ای در این راستا با کارگروههای استانی برقرار باشد وبرای چنین ارتباطی هیئت های اندیشه ورز متشکل از اعضای هیات علمی با رزومه قوی در استان تشکیل شده است .

وی خاطرنشان کرد : هیئت های اندیشه ورز به عنوان یک بازوی علمی و پژوهشی طی جلسات متعدد استانی ایده و طرح های کارآمدی تاثیر گذاری را ارائه می کند.

خیری با اشاره به فعالیت ها وتکالیف هیئت های اندیشه ورز استانی افزود: این هیئت درباره رفع نقاط ضعف وتقویت مجلات و پایان نامه های موجود علوم انسانی و هنر فعالیت خواهد داشت .

مدیر کل برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاداسلامی تصریح کرد: وضعیت سنجی رشته ها ضمن اولویت بندی و آسیب شناسی بخصوص در حوزه هنر و معزلات در این راستا در جهت توانمندسازی اعضای هیئت اندیشه ورز ، ایجاد کرسی های نظریه پردازی از پایان نامه ها و جهت گیری رساله ها در طرح پایش  هراستان از برنامه های هدفمند این کارگروه است .

ساماندهی نشریات علمی ، ترمیم رشته ها ، ساماندهی پایان نامه ها و رساله های دانشجوئی ، شناسایی و معرفی نخبگان علمی رشته های مورد نظر در هر استان ، تدوین کتب درسی ، اصلاح آئین نامه های آموزشی و پژوهشی از ماموریت های اصلی هیات اندیشه ورز در هر استان بشمار می رود.

در این جلسه خانم دکتر معصومه طباطبائی رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان یزد ، دکتر سید علی المدرسی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد و دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری معاون دانشجوئی و فرهنگی و سایر اعضای هیات اندیشه ورز ضمن حضور در جلسه از برنامه ها و توانمندیهای گروههای آموزشی دانشکده علوم انسانی و هنر و معماری واحد نکاتی را ایراد کردند.

گفتنی است ، حجه الاسلام خیری و اعضای هیئت اندیشه ورز با حضور در مزار شهدای 8 شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحدیزد با آرمان های قهرمانان دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

صفحه1 از173

تلفن: 9 - 03538211391