29 مهر, 1398

معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد خبرداد:

تجهيز مركز تحقيقات دانشکده شيمي و محيط زيست به دستگاه XRD

مركزتحقيقات دانشکده شيمي و محيط زيست به دستگاه XRD مجهز می گردد

دکتر نويد نصيري‌زاده گفت : با راه‌اندازي دستگاه XRD  در دانشگاه آزاداسلامی یزد، گامي مهم در زمينه تجهيز و انجام آزمايش‌هاي تخصصي در زمينه تجزيه و آناليز پيشرفته مواد برداشته شده است.

کارآمدی دانشگاه آزاداسلامی نویدبخش جذب قابل توجه دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
دکتر معصومه طباطبایی گفت: به همت و تلاش همکاران دانشگاه آزاداسلامی یزد بیش از ۴۰ درصد افزایش جذب دانشجو در سال تحصیلی جدید ۹۹-۹۸ در مقایسه با سال گذشته انجام شده است.

تجلیل ازاعضای تیم بتن دانشگاه آزاد یزد

رتبه سومی ملی اعضای تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی یزد در بخش سازه­ي محافظ تخم مرغ(EPD)

تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در هفدهمین دوره مسابقات سراسری سازه­ي محافظ تخم مرغ EPD رتبه سوم را از آن خود کرد.

معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد یزد خبر داد :

نوسازی و تجهیز فضای آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد یزد

دکتر نوید نصیری زاده گفت: دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ازاد یزد از امکانات تجهیزات جوشکاری، ورقکاری، تکنولوژی، بازرسی جوش و آزمایشگاه تخصصی جوشکاری بهره مند می شوند.

از خدمات عضو هیئت علمی بازنشسته دانشگاه آزاد یزد تجلیل شد.

طی مراسمی از خدمات عضو هیات علمی بازنشسته دانشگاه آزاد یزد تجلیل شد.

معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد یزد گفت: نقش و وظیفه معلمی نقشی برجسته و خطیر است که همواره بر دوش استاد برجای خواهد ماند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد یزد خبرداد:

ارتقای مرتبه اعضای 6عضو هیأت علمی واحد یزد به استادیاری

رتبه علمی 6 عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از مرتبه مربی به استادیاری ارتقا یافت.

شهردار یزد:

انتظار شهرداری یزد از دانشگاه آزاد اسلامی همکاری در اجرای شهروند الکترونیکی است

مهندس عزیزی گفت: انتظار شهرداری از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی یزد کمک برای اجرا و طراحی آموزش‌هایی از جمله شهروند الکترونیکی است که در قالب شهر جهانی می گنجد.

بهره برداری از سامانه آماری بازرسی و رسیدگی به شکایات واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد

سامانه بازرسی و رسیدگی به شکایات واحدهای دانشگاه آزاداسلامی استان یزد بهره برداری گردید.

دکتر سید محمد پورهاشمی گفت : هدف از طراحی و اجرای سامانه آماری بازرسی دانشگاه آزاداسلامی استان یزد تجمیع و یکپارچه سازی اطلاعات مرتبط با واحدهای دانشگاهی استان است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد یزد گفت :

«کنه‌های شکارگر» از آزمایشگاه تا مرحله تجاری‌سازی

نوید نصیری زاده گفت: فعالیت روی کنه‌های شکارگر از آزمایشگاه تا مرحله گلخانه در حجم کوچک و تجاری‌سازی انجام شده و اکنون در استان‌های مختلف کشور به فروش می‌رسد.

معاون فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی یزد خبرداد:

تجمع بزرگ زائرین اربعین حسینی شهر یزد در دانشگاه آزاد یزد

نخستین تجمع بزرگ زائرین اربعین حسینی شهر یزد در جوار هشت شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد.

صفحه1 از168

تلفن: 9 - 03538211391