31 مرداد, 1398

پیشنهاد طرح مرکز شتاب دهنده در زمینه آبیاری هوشمند در دانشگاه آزاداسلامی واحد یزد

با حضور معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو پیشنهاد تاسیس شرکت شتاب دهنده در زمینه آبیاری هوشمند در حوزه کشاورزی توسط دانشگاه آزاد یزد داده شد.

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به مناسبت عید سعید قربان

دکتر معصومه طباطبائی با صدور پیامی، عید سعید قربان را به همه مسلمانان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی یزد تبریک گفت.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی:

نیاز جدید دانشگاه آزاد اسلامی به شتاب‌دهنده نسل سوم و کارآفرین است

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نیاز جدید دانشگاه، به شتاب‌دهنده نسل سوم و کارآفرین است. مرکز رشد کارآفرین و پارک علم و فناوری از نمونه‌های بارز است.

معاون تحقیقات و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از حمایت طرح‌های تولیدی واحدهای دانشگاهی خبر داد

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد دارای طرح‌های بازاری خوبی است كه نیاز به حمایت و سرمایه‌گذاری اولیه دارند و سازمان قول مساعدت و حمایت مالی از طرح‌های تولیدی این دانشگاه را اعلام می‌کند.

دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌‌کند؛

میز خدمت مشاوره تحصیلی و شغلی به شهروندان یزدی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از ایجاد میز خدمت مشاوره تحصیلی و شغلی برای شهروندان یزدی در این واحد دانشگاهی خبر داد.

کارگاه  دوره ای"مهارتهای ارتباطی و رفتاری"برای پرسنل بیمارستان شاه ولی دانشگاه آزاداسلامی یزد برگزار شد.

نقش پرسنل بیمارستان در ایجاد اعتماد متقابل بین کادر درمانی و بیماران و ایجاد محیط مراقبتی گرم و مناسب و کاهش اضطراب بیماران بسیار موثر است .

امید ستوده نیا گفت :

صعود به دسته B مسابقات کشوری تیم بسکتبال نوجوانان استان یزد و قهرمانی در این دوره مسجل شد.

بدلیل مشکلات مالی و نداشتن اسپانسر، 7 تیم از حضور در مسابقات کشوری بسکتبال انصراف و 7تیم باقی مانده با هم به رقابت پرداختند.

امین‌مقدم:

علم و دانش در حوزه شهری کاربردی شود/ جای دانش در حوزه شهری خالی است

مدیر مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهری شهرداری یزد گفت: جای دانش در حوزه شهری بسیار خالی است و علم و دانش باید در حوزه شهری کاربردی شود.

اکبرنژاد:

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی نگرانی اشتغال پس از تحصیل ندارد

مشاور تحصیلی دبیرستان سمپاد (استعداد درخشان) یزد گفت: دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی به‌دنبال شغل در حین تحصیل در دانشگاه است؛ بنابراین نگرانی اشتغال پس از تحصیل را نخواهد داشت.

دهقانی‌اشکذری عنوان کرد؛

مشاوره تحصیلی و شغلی ویژه کنکوری‌های ورودی ۹۸ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد از برگزاری مشاوره تحصیلی و شغلی ویژه کنکوری‌های ورودی ۹۸ در این واحد دانشگاهی خبر داد.

صفحه1 از164

تلفن: 9 - 03538211391