05 تیر, 1398

روابط عمومی دانشگاه آزاد در اطلاعیه ای اعلام کرد

معرفی دو سایت اینترنتی جعلی با عنوان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای، دو سایت اینترنتی جعلی با عنوان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را معرفی کرد.

رئیس اداره امتحانات واحد یزد:

امتحان مهمترین بخش از دوره آموزشی دانشگاه است

محمد کلمبو رئیس اداره امتحانات واحد یزد درگزارشی؛ از چگونگی برگزاری امتحانات پایان ترم در واحد یزد خبر داد.

شجری عنوان کرد:

تشریح نخستین دوره آزمون پایان دوره پزشکی عمومی(صلاحیت بالینی) در دانشگاه آزاد اسلامی یزد

رئیس دانشکده علوم پزشکی علی ابن ابیطالب(ع) استان یزد، نخستین دوره آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان پزشکی در این واحد دانشگاهی را تشریح کرد.

مرکز پیوند مغز استخوان در بیمارستان شاه ولی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد راه اندازی می شود

جانمایی و بازدید از محل احداث مرکز پیوند مغز استخوان بیمارستان شاه ولی با حضور بانوی خیر سرکار خانم اشرف کوچک زاده انجام شد.

دکتر ولایتی در شورای دانشگاه آزاد اسلامی:

دانشگاه آزاد اسلامی در سیل اخیر اقدامات ارزشمندی بر جای گذاشت/ دانشگاه آزاد باید در علوم پزشکی و مهندسی مسئله‌محور و محصول‌محور باشد

رئیس هیأت مؤسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه در ماه‌های اخیر اقدامات مهمی در جهت خودکفایی در کشور و تولید محصولات دانش‌بنیان انجام داده است.

دکتر طهرانچی در شورای دانشگاه آزاد اسلامی:

دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم باید به تربیت قوه عاقله کشور توجه کند/ تحول در فضای جدید دانشگاه آزاد اسلامی یک الزام است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر جذب اساتید جوان، از جذب سالانه هزار عضو هیأت علمی در این دانشگاه خبر داد.

با حضور دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی

پنجمین اجلاس شورای دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد

پنجمین اجلاس شورای دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد شیراز آغاز به کار کرد.

دکتر طهرانچی در جلسه شورای عالی ورزش:

ورزش در دانشگاه آزاد اسلامی یک موضوع فرهنگی، اجتماعی، علمی، فناوری و نوآوری است/ دانشگاه آزاد در ورزش بانوان پیشرو و اثرگذار است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: با توجه اهمیت ورزش جوانان در کشور، این دانشگاه به دنبال تأثیرگذاری فرهنگی در این حوزه است.

فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مصاحبه آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد

مهلت ثبت‌نام در مصاحبه آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی فردا چهارشنبه 29 خرداد پایان می یابد.

دکتر نفر تاکید کرد

همکاری فعال دانشگاه آزاد اسلامی در اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بر همکاری این دانشگاه در اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون تأکید کرد.

صفحه1 از159

تلفن: 9 - 03538211391