03 بهمن, 1398

خبر

پیش از ظهر امروز صورت گرفت :

در میزگرد تبیین آئین نامه آراستگی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد دانشگاهی یزد عنوان شد

دانشگاه آزاد اسلامی پرچم دار اجرای برنامه های فرهنگی در بین دانشگاه های کشور

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر مباحث فرهنگی از دانشگاه های ما حذف شود در پی آن بی محتوایی و بی انگیزگی رخ خواهد داد و هم اکنون دانشگاه آزاد اسلامی پرچم دار انجام امورات فرهنگی در بین دانشگاه های کشور است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد یزد+گزارش تصویری:

حجاب و عفاف حکم الهی است و باید به تکلیف و قانون در این راستا عمل کنیم

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: گامی که در زمینه حفظ حجاب و عفاف در دانشگاه آغاز شده باید جدی گرفته شود.

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با حضور رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی یزد و کارکنان دانشگاه و اعضای هیات رئیسه واحد + گزارش تصویری

طی ابلاغی از سوی وزارت علوم صورت گرفت :

انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد به عنوان عضو کمیسیون تخصصی سنجش از دور و gis

دکتر سید علی المدرسی عضوهیئت علمی گروه آموزشی رشته سنجش از راه دور و gis واحد یزد به عنوان عضو کمیسیون تخصصی سنجش از دور و gis وزارت علوم انتخاب شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی یزد طی ابلاغی از سوی وزارت علوم دکتر سید علی المدرسی عضوهیئت علمی گروه آموزشی رشته سنجش از راه دور و gis واحد یزد به عنوان عضو کمیسیون تخصصی سنجش از دور و gis انتخاب شد.

گفتنی است ، کارگروه کمیسیون تخصصی سنجش از دور و gis وزارت علوم ، وظیفه ساماندهی و تعالی بخشی رشته ها تحصیلی و ارتقا کیفی سطح دانش قابل آموزش به علاقه مندان در طرحهای وزارت علوم را بر عهده دارد.

براین اساس این کمیته که در حوزه تخصصی سنجش از دور و gis فعالیت خواهد داشت با برنامه ریزی های انجام شده ضمن بازنگری در رشته های تحصیلی مقاطع مختلف از لیسانس تا دکتری اثر بخشی و افزایش بهره وری در استفاده از دانش محل مکانی و جغرافیایی مذکور را بر عهده دارد.

رییس دفاتر نهاد رهبری دانشگاه های استان یزد خبر داد:
با پیگیری دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه های استان یزد صورت گرفت.

نشست یکروزه هم اندیشی اساتید معارف حوزه و دانشگاه های استان در دانشگاه آزاد اسلامی یزد
نشست با اساتید معارف دانشگاه های استان یزد با محوریت (تطورات هویت جدید ایرانی) در دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار گردید .

معاونت فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی یزد خبرداد:

دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد خبرداد:

اعضای هيئت علمی دانشكده نساجی دانشگاه آزاد اسلامی با صنعتگران نساجی یزدی همکاری می‌کنند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از همکاری صنعتگران یزدی با اعضای هيئت علمی دانشكده نساجی این دانشگاه در ویژه‌برنامه‌های هفته نساجی خبر داد.

دکتر محمد علی دهقان تفتی خبرداد:

دانش آموختگی نخستین دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاداسلامی یزد

نخستین دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی یزد دانش‌آموخته شد .

دکتر محمد علی دهقان تفتی رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت : نخستین دانشجوی دکتری تخصصی رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با دفاع از رساله خود فارغ‌التحصیل شد.

دکتر امین نعیمی خبر داد؛

گشایش نخستین دپارتمان ترجمه و ویرایش زبان در دانشگاه آزاد اسلامی یزد

مدیر مرکز جامع آموزش زبان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از آغاز کار نخستین دپارتمان ترجمه و ویرایش مرکز جامع آموزش زبان این دانشگاه به روش ارسال ایمیل خبر داد.

برگزاری سمينار «تازه‌های داروهای بیولوژیک در درماتولوژی» در دانشگاه آزاد اسلامی یزد

عضو هیئت علمی دانشکده ‍بزشکی علی ابن ابیطالب دانشگاه آزاد اسلامی یزد از برگزاری سمينار يك‌ روزه تازه‌های داروهای بیولوژیک در درماتولوژی در این دانشگاه خبر داد.

صفحه1 از177

تلفن: 9 - 03538211391