04 مهر, 1399

اطلاعيه در خصوص امتحانات دروس عمومی تربيت بدني نيمسال دوم 99-98

history sport importa 1

بدينوسيله در خصوص دروس تربيت بدني نيمسال دوم 99-98 به اطلاع دانشجويان عزيز مي رساند:

امتحان دروس تربیت بدنی عمومی شامل دروس تربیت بدنی - ورزش ۱ - ورزش ۲ - ورزش ۳ - تربیت بدنی ویژه و ورزش ویژه بصورت کتبی ( فایل جزوه در ذیل اطلاعیه قابل دانلود می باشد ) در سامانه ازمون های آنلاین و در تاریخ سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹ به شرح ذیل به تفکیک خواهران و برادران برگزار خواهد شد.

توجه : دانشجوياني كه دو عنوان درس از مجموعه دروس تربيت بدني را در نيمسال دوم 99-98 اخذ نموده اند مي بايست 48 ساعت قبل از برگزاري امتحان با اداره امتحانات ( 03531872477 سركارخانم وكيل در ساعت اداري 9 الي 14 ) تماس حاصل نمايند مسؤوليت عدم تماس به عهده شخص دانشجو مي باشد .

eon

خواهران : ساعت هشت - ۲۱ مردادماه ۹۹

برادران : ساعت  یازده - ۲۱مردادماه ۹۹

دریافت فایل جزوه از طریق لینک زیر

images 22

با آرزوی توفیق و سلامتی برای تمامی عزیزان

برای اطلاعات دقیق و سریع همواره به سایت واحد یزد مراجعه نمایید.

www.iauyazd.ac.ir

حوزه معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي يزد