03 مهر, 1399

درباره دانشگاه

تاريخچه دانشگاه

دانشگاه آزاد اسلامی یزد با سرمایه ای از توکل به الطاف بیکران الهی و هدیه ای با برکت از جانب امام راحل (ره) و با گنج پایان ناپذیر اعتماد مردمی حسب ضرورت جامعه اسلامی در دیار نیکان و خیرمندان یزدی درپنجم دی ماه1361 تاسیس گردید. با اولین پذیرش دانشجو که درسال 1362انجام شد 180دانشجو در چهار رشته تحصیلی وارد این دانشگاه شدند و از آنجا که استان یزد به لحاظ شرایط اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی در دو قطب صنعت و دانشگاه بیشترین جاذبه را دارا می باشد و تقاضای تحصیلات دانشگاهی بسیار وسیع می باشد، دانشگاه آزاداسلامی واحد یزد از این بستر مناسب و نیاز عمومی برای رشد و توسعه خود بهره گرفت و در هر سال تحصیلی برحسب نیاز و تقاضا در ابعاد کمی و کیفی گشسترش یافت  .روند توسعه این واحد دانشگاهی عمدتا در جهت تامین نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز کشور بوده است .

daneshga

این دانشگاه با قدمت ترین و بزرگترین مرکز آموزش عالی استان از بعد کمی می باشد .در استان یزد در حال حاضر 60 مرکز آموزش عالی وجود دارد که با توجه به قدمت دانشگاه آزاد اسلامی و فارغ التحصیلی بیش از 45000 هزار نفر این دانشگاه توانسته جایگاه ویژه ای در بین مردم استان و حتی شهرهای دیگر داشته باشد.

دانشگاه آزاد اسلامي يزد در زميني به وسعت 000/ 200/ 1 مترمربع در 8 نقطه، 000 /113 مترمربع ساختمان و 000/ 215 مترمربع محوطه و فضاي سبز و 30820 مترمربع پاركينگ جهت رفاه دانشجويان احداث نموده است.

Islamic Azad University of Yazd General Catalog 2017